”Så älskade Gud världen
att han utgav sin enfödde Son,
för att var och en som tror på honom
inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.”
Joh. 3:16

Böcker

LFS har gett ut 3 böcker. Samtliga skrivna av Lars Borgström

Bibliskt och Romerskt katolskt

bibliskt_romerskt_katolskt

I en tid med stor instabilitet och andlig förvirring tycks den romersk-katolska kyrkan verka tilldragande för många. Den kan synas vara ett alternativ för den som sörjer över protestantiska kyrkors tragiska avfall från Guds ord och frågar efter äkta biblisk kristendom.

Men står påven och hans kyrka för biblisk kristendom? Den frågan besvaras i denna bok. Här dokumenteras utförligt vad den romersk-katolska kyrkan lär och vad Bibeln lär. Skillnaderna visar sig vara uppseendeväckande stora.

Format: Inbunden
Författare: Lars Borgström
Utgjivningsår:2016
Förlag: Lutherska församlingen i Stockholm

Utläggning av Uppenbarelseboken

uppenbarelseboken

Boken vill, inför ändens tid, hjälpa till att ”bryta förseglingen” och i bibelstudiets form försöka förklara uppenbarelser och syner i Bibelns stora ”bilderbok” med det goda syftet att läsandet ska få bli till uppväckelse och föra in i livet med Gud Ingemar Andersson, kyrkoherde i Lutherska Församlingen.

Författare: Lars Borgström, präst i Lutherska församlingen
Format: Mjukpärm
Sidor: 515
Utgivare: Lutherska Församlingen i Stockholm
Utgivningsår: 2016

Oss är en Frälsare född

ossarenfralsarefodd

En andaktsbok för helgdagarna runt jul och nyår. Andakterna vill påminna om att Jesus är Guds gåva till oss människor. Jesus är Frälsaren som kom till jorden för att rädda oss undan djävulen, synden och allt ont och rädda oss till sitt eviga rike i himlen.

Bara Jesus kan ge dig den sanna julglädjen…

Låt Jesus vara med i ditt julfirande. Han älskar dig och har givit sitt liv för dig.

Författare: Lars Borgström
Format: Häftad